Milujete vozy značky Rolls-Royce, ale jste smutní, že si novinky můžete prohlížet jen na obrázcích a popřípadě vyhledávat exklusivní výstavy? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Rolls-Royce chystá otevřít svůj vůbec první showroom u nás a to hned na velmi luxusní adrese.
V Čechách, potažmo v Praze, nalezneme poměrně slušné zastoupení luxusních automobilových značek z celého světa, ovšem jedna zde přeci jen chybí a to hned ta vůbec nejexklusivnější. Řeč je o značce Rolls-Royce, která produkuje naprosto famózní automobily, se kterými se může měřit jen málo kdo, tedy spíše vlastně vůbec nikdo.

rr161_55f19181855e5

Tato exklusivní značka se nyní rozhodla tento nedostatek napravit, a své vozy o něco více přiblížit zákazníkům z Čech. Rozhodla se otevřít první schowroom u nás, kde bude vystavovat i ty nejčerstvější novinky. Nečekejte však, že se nový showroom zjeví kdesi na předměstí Prahy. Nebyl by to Rolls-Royce, kdyby nechtěl jen to nejlepší a toho se mu dostalo i v případě Prahy. Nově se totiž budeme moci chodit dívat na vozy této značky do Pařížské ulice.

rr151_55f1918161f62

Doposud automobilka po celém světě provozuje celkem 131 showroomů. Ten pražský tak bude 132. Nalezneme jej na půdě hotelu Intercontinental v Pařížské ulici, která je koncentrací obchodů luxusních značek přímo vyhlášena. Ovšem do servisu sem nejezděte, ten zprostředkuje společnost CatTec BMW v pražských Strašnicích. Společnost kvůli tomu dokonce zmodernizovala svou halu a její pracovníci nyní procházejí velice důkladným školením.  To je pro majitele těchto vozů, kterých jen za poslední půl rok přibylo hned 12, velmi vítaná zpráva, protože doposud museli cestovat do Vídně, Drážďan, nebo Varšavy.

rr14_55f1918141402

Prodejům automobilky se daří. S každým novým modelem prodeje stoupají, což dokazuje 4063 prodaných vozů minulý rok, což je téměř dvakrát více než v roce 2010.